Werken bij NBC Eelman & Partners

NBC Eelman & Partners biedt een geweldige carrière met uitzonderlijke voordelen

Bij NBC Eelman & Partners werken wij met ruim 50 collega’s wij vanuit onze vestigingen op Texel en in Den Helder. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en dat je dat werk kunt en wilt doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Ons motto is Samenwerken & Verbinden en dat vinden we zowel intern als extern erg belangrijk.

Binnen ons team van professionals bieden wij je een uitdagende positie aan met de mogelijkheid om verder door te groeien wanneer je deze ambitie hebt. Je wordt onderdeel van een organisatie met een veelzijdigheid aan klanten. NBC Eelman & Partners kenmerkt zich door een laagdrempelige cultuur, waardering, wederzijds respect, vertrouwen, korte lijnen en een goede balans tussen werk en plezier.

Weekends die weekends zijn. Werk is werk en thuis is thuis.

Bij NBC Eelman & Partners was het mogelijk om mijn werk te combineren met de opvang van mijn zoontje en het werk van mijn man. Het is een open en eerlijke werksfeer waar iedereen je graag te woord staat, kom je met een goed idee, dan mag je er meestal meteen mee aan de slag.

Elke dag leer ik wel nieuwe dingen, zo ben ik in dit vak nog lang niet uitgeleerd. Van elke klant en vraag steek ik weer wat op. NBC Eelman & Partners is in mijn ogen een goede leerschool. Met leuke klanten, veel verschillende organisaties en ondertussen word je opgeleid tot professional.

Felien de Ridder

Marketing en Communicatie

Deskundigheid
Betrouwbaarheid
Aanpassingsvermogen
Communicatief

Onze ambitie

Op de markten waarin we opereren willen we een aantrekkelijke sparringpartner voor ondernemers zijn. Ook willen wij van dienst zijn op een manier die aansluit op de eigen behoefte van de ondernemer. Door onze goede lokale contacten beschikken wij over een hecht netwerk. Samenwerken en verbinden is hierbij ons motto.

Herken jij dit in jezelf en ga jij graag de samenwerking & verbinding met ons aan? Kom dan snel eens een kop koffie drinken om nader kennis te maken!

Momenteel bieden wij de volgende mogelijkheden aan

Den Burg – Texel
Den Helder

Den Burg – Texel
Den Helder


Den Burg – Texel
Den Helder

Den Burg – Texel
Den Helder


Den Burg – Texel
Den Helder


Den Burg – Texel
Den Helder