Mijn NBC Eelman & Partners

Actuele informatie met één muisklik uit jouw administratie? Jouw aangifte omzetbelasting goedkeuren en digitaal verzenden naar de belastingdienst? Automatische software-updates en back-ups van jouw administratie, zonder dat je er zelf iets aan hoeft te doen? Dit (en meer) is allemaal mogelijk met Mijn NBC.

CASHWeb

Salaris Online (NMBRS)

AFAS

Via Mijn NBC Eelman & Partners kan jij jouw administratie online regelen. Veilig, eenvoudig en efficiënt!

Met jou meekijken

Het softwarepakket waar je via NBC Eelman & Partners mee werkt, is modern en gebruiksvriendelijk. Omdat je via ons bent ingelogd, kunnen wij altijd met jou meekijken, zodat eventuele vragen in veel gevallen snel zijn opgelost.

Wij kunnen eventuele correcties doorvoeren, rapportages voor jou opstellen of een beoordeling voor jou uitvoeren en de resultaten met jou bespreken.
Kortom: meer aandacht voor de actuele stand van zaken van jouw onderneming.

10 voordelen van online boekhouden via NBC

  • Direct inzicht in jouw administratie
  • Overal (ter wereld) toegang tot jouw administratie
  • Geen aanschaf van (dure) administratieve software
  • Snelle financiële rapportage
  • Diverse online rapportages
  • Lage administratieve kosten
  • In de toekomst directe koppeling met jouw salarisadministratie mogelijk
  • Verschillende soorten administratieve dienstverlening mogelijk
  • Geen systeembeheer voor jouw boekhoudapplicatie
  • Geen zorg inzake back-up van jouw data

Gericht op groei

Mijn NBC Eelman & Partners maakt boekhouden gemakkelijk. Wij zorgen voor de programmatuur; over back-ups, virussen en updates hoef jij je geen
zorgen meer te maken.
Je logt simpelweg in en werkt altijd met de laatste versie. Het softwarepakket is bovendien gericht op groei. Uit ervaring weten wij dat een groeiende onderneming steeds meer behoefte krijgt aan extra functionaliteiten in de geautomatiseerde administratie. Daarom kun je de mogelijkheden van internet boekhouden met jouw onderneming mee laten groeien.

Simpel gezegd: je kunt ‘klein’ beginnen, met bijvoorbeeld het invoeren van jouw bankafschriften. Later kun je dit uitbreiden met factureren of bijvoorbeeld automatische betalingen.

Training

Persoonlijk contact is bij het opstarten van internetboekhouden zeer nuttig. Het voorkomt een valse start, met alle gevolgen van dien. Cliënten die beginnen met internetboekhouden krijgen daarom een training bij ons op kantoor. Dat heeft voor jou twee voordelen: je begint direct goed én je hebt waarschijnlijk minder begeleidingsuren nodig (dat scheelt ons veel onnodige uren en jou veel extra kosten).

Wil je meer weten over onze online diensten?

Neem dan contact met ons op!