Werken bij NBC Eelman & Partners

Open sollicitatie

Open solliciteren kan natuurlijk altijd!

Wil je graag bij ons werken, maar staat er geen passende vacature open? Dan ontvangen wij uiteraard ook graag jouw sollicitatie en kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden binnen onze organisatie op basis van jouw ambitie, ervaring en capaciteiten.

NBC Eelman & Partners

Wanneer je bij ons komt werken bieden wij je een functie met voldoende uitdaging en met de mogelijkheid om door te groeien. Je wordt onderdeel van een organisatie met een veelzijdigheid aan klanten. Onze organisatie kenmerkt zich door de laagdrempelige cultuur waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Met bijna 50 collega’s werken wij vanuit onze vestigingen op Texel en in Den Helder. Wij vinden het belangrijk dat je werk doet waar je hart sneller van gaat kloppen. Ons motto is Samenwerken & Verbinden en dat vinden we zowel intern als extern erg belangrijk. Ga jij de samenwerking & verbinding met ons aan? Kom dan snel eens een kop koffie drinken om nader kennis te maken!

Interesse?

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar hr@nbceelman.nl  of stuur jouw motivatie via het sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gaby Boumans (06-41191747) of met Sandra Koning-Nijboer (06-11775437).