Werken bij NBC Eelman & Partners

Senior Fiscalist

Kan jouw carrière wel een boost gebruiken?

Ter uitbreiding van ons team van professionals zijn wij voor beide vestigingen op zoek naar nieuwe collega’s voor de functie van:

Senior Fiscalist

Standplaats: Texel en/of Den Helder
Uren: 32-40

Werkzaamheden

In deze functie heb je jarenlange ervaring en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en uitbreiden van fiscale advieswerkzaamheden. Je optimaliseert het huidige proces en werkt actief samen met de andere adviseurs. Je verzorgt de werkzaamheden voor de huidige klanten en bent commercieel actief in het genereren van nieuwe klanten. Je ziet kansen in de markt en neemt deel aan netwerkactiviteiten in de regio. Je vindt het leuk om sparringpartner voor de ondernemer te zijn. Je denkt actief mee met de organisatie, brengt ideeën in en voert deze uit.

Is het werken met cijfers echt jouw passie en ga je door het vuur voor jouw klanten? Kun je zelfstandig werken en hou je ervan om de handen uit de mouwen te steken? Krijg je energie van het meedenken in oplossingen? Dan hopen wij dat jij snel een afspraak maakt voor een kennismakingsgesprek!

Interesse?

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar hr@nbceelman.nl  of stuur jouw motivatie via het sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gaby Boumans (06-41191747) of met Sandra Koning-Nijboer (06-11775437).