Werken bij NBC Eelman & Partners

Fiscaal aangifte medewerker

Wil je deel uitmaken van een professioneel en gedreven team? Heb jij behoefte aan een goede verdeling tussen werk en privé? Dan hebben wij een plek vrij op onze fiscale afdeling.
Wij zijn opzoek naar iemand die denkt in oplossingen en ernaar streeft om klanten de beste service te geven.

Fiscaal aangifte medewerker

Standplaats: Texel
Opleidingsniveau: MBO+/HBO
Uren: 32-40

Werkzaamheden

Als aangifte medewerker stel je fiscale aangiftes op en groei je door in het geven van fiscale adviezen. Jij zal zelfstandig werkzaamheden uitvoeren en ondersteunt je collega’s bij het adviseren naar klanten. Je hebt een belangrijke rol in het signaleren van mogelijkheden om jouw klant optimaal te helpen. Je kent alle facetten van de fiscale praktijk en steekt graag je handen uit de mouwen. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten.

Met circa 50 professionals werken wij vanuit onze vestigingen op Texel en in Den Helder. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en dat je werk kunt en wilt doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Ons motto is Samenwerken & Verbinden en dat vinden wij zowel intern als extern erg belangrijk. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, klantgericht, respect, samenwerken en authenticiteit, zit dit ook in jouw identiteit?
Dan hopen wij dat jij snel een afspraak maakt voor een kennismakingsgesprek!

Wat wij jou nog meer te bieden hebben:

Een goed salaris
Leuke personeelsuitjes
Goede studie regelingen
Mogelijkheid om vanuit huis te werken
Goede pensioen regeling
En natuurlijk gezellige collega’s

Interesse?

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar hr@nbceelman.nl  of stuur jouw motivatie via het sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gaby Boumans (06-41191747) of met Sandra Koning-Nijboer (06-11775437).