Werken bij NBC Eelman & Partners

Belastingadviseur

Heb jij behoefte aan een goede balans tussen werk en privé? Wil je deel uitmaken van een professioneel, gedreven en gezellig team? Dan hebben wij een plek vrij op onze fiscale afdeling.
NBC Eelman & Partners zoekt een enthousiaste belastingadviseur die er naar streeft om onze klanten de beste service en adviezen te bieden.

Functie omschrijving

Als belastingadviseur kun je zelfstandig fiscale aangiftes opstellen en groei je door in het geven van fiscale adviezen. Je behoort tot het fiscaal team en kent, of leert, alle facetten van de fiscale praktijk. Jij bent een aanspreekpunt voor onze klanten. Kortom, een veelzijdige baan!. Als jij de belastingadviseur bent die wij zoeken, dan stemmen wij de werklocatie samen met jou af, een combinatie van thuiswerken en op locatie is ook mogelijk.

Belastingadviseur

Standplaats: Texel en/of Den Helder
Opleidingsniveau: HBO
Uren: 24/40

Wie zijn wij?

Met circa 50 professionals werken wij vanuit onze vestigingen op Texel en in Den Helder. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en dat je werk kunt en wilt doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Ons motto is Samenwerken & Verbinden en dat vinden wij zowel intern als extern erg belangrijk. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, klantgericht, respect, samenwerken en authenticiteit, zit dit ook in jouw identiteit?

belastingadviseur nbc eelman en partners accountants en adviseurs vacature texel den helder

Interesse?

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar hr@nbceelman.nl  of stuur jouw motivatie via het sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gaby Boumans (06-41191747) of met Sandra Koning-Nijboer (06-11775437).