Tom de Lugt NBC eelman & partners adviseurs accountants

Tom de Lugt

Leer Tom kennen

Kan je iets over jezelf vertellen en de functie die je vervult bij NBC Eelman & Partners?

Ik ben Tom, 33 jaar jong, ik ben geboren en getogen op Texel. Samen met mijn vriendin, Fenneke en 3 kinderen, Jan, Fien en Klaas, woon ik in Den Hoorn. Ik ben opgegroeid in Oudeschild, in 2022 hebben wij ons huidige huis aangekocht, wij hebben dit huis toen der tijd helemaal verbouwd. Op de middelbare school heb ik MAVO gevolgd, na de MAVO twijfelde ik om een sport opleiding te gaan volgen of administrateur. Uiteindelijk heb ik gekozen voor MBA en losse cursussen, ik heb hier achteraf nooit spijt van gehad.

Sinds 2010 ben ik in dienst gekomen en in de loop van de jaren is mijn functie steeds veranderd. Ik heb nu geen vaste functie, ik heb veel klant contact, bereid jaarrekeningen voor en houd mij bezig met de automatisering van software. Sinds afgelopen jaar houd ik mij ook bezig met subsidie regelingen.

Kan je iets vertellen over jouw achtergrond en ervaring in deze branche?

Eigenlijk is mijn hele achtergrond bij NBC, ik heb al mijn werk ervaring hier mogen opdoen, met een klein uitstapje van een jaar. Het klinkt misschien eentonig maar binnen de organisatie heb ik alle mogelijkheden gekregen om door te kunnen groeien in mijn kracht. Ik ben blij met de studiekeuze die ik gemaakt heb, ik twijfelde om de sport opleiding te gaan volgen maar door blessure gevoeligheid heb ik toch voor de accountancy gekozen. Wat een half jaar later ook bleek omdat ik toen mijn kruisband afscheurde.

Welke aspecten van je werk vind je het meest interessant en uitdagend?

Het contact met de klanten en het werk wat daaruit voortvloeit zorgt voor erg veel afwisseling wat ik leuk vind. Het zo ver mogelijk automatiseren van administratieve processen, eigenlijk al het werk om de klant te ontzorgen vind ik leuk om te doen. Sinds afgelopen jaar houd ik mij ook bezig met subsidie regelingen, ik probeer hier altijd het beste voor de klanten te bereiken.

Wat maakt volgens jou NBC Eelman & Partners uniek?

We staan voor een ander klaar, zowel voor collega’s als voor onze klanten. Op kantoor hangt een ongedwongen sfeer en we kunnen het goed met elkaar vinden. Er worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd waar je vrijblijvend kan aansluiten, het is hier altijd erg gezellig! Bij de activiteiten wordt rekening gehouden met iedereen, zo hebben we laatst een tafeltennis toernooi gehad en zal er binnenkort een bingo worden georganiseerd.

Wij willen je graag wat beter leren kennen, wat doe jij zoal in je vrije tijd?

Mijn week is naast mijn werk altijd goed gevuld, zo doe ik aan zaalvoetbal, tennis, padel en ben ik ook gepassioneerd jager. Vroeger deed ik ook aan veld voetbal maar door mijn knie blessure kan dit helaas niet meer. In het weekend ben ik graag met mijn vriendin en kinderen op stap, elk weekend proberen we wel iets te ondernemen met zijn allen. We komen graag op het strand van Paal 9 en wandelen we in de natuur rond om Den Hoorn.

Is er iets wat je altijd al hebt willen leren of proberen, maar waar je niet aan toe bent gekomen?

Het meeste wat ik zou willen leren of wil proberen dat doe ik gewoon. Ooit zou ik nog wel een keer door Schotland willen reizen. Ik ben ooit naar de west kust van Amerika geweest, hier zou ik nog wel eens heen willen gaan maar dan wil ik langer blijven.

Wat is een levensquote die met je met ons wilt delen?

Nooit geschoten is altijd mis , je leeft maar één keer.