Kenmerken

  • Enthousiast
  • Gedreven
  • Dienstverlenend
  • Betrokken
  • Doorzetter
  • Passie voor het vak

Kelly Biersteker

Leer Kelly kennen
 

Kan je iets over jezelf vertellen en de functie die je vervult bij NBC Eelman & Partners?
Ik ben Kelly Biersteker en 41 jaar. Ik ben geboren in Den Helder en samen met mijn man en 2 dochters woon ik nog steeds in Den Helder. Mijn dochters zijn 15 en 11 jaar.

Na de mavo heb ik de opleiding MBO administratie en daarna de opleiding HBO financieel management afgerond. Daarna heb ik jaren op het administratiekantoor van mijn moeder gewerkt.
Sinds februari 2022 werk ik bij NBC Eelman & Partners als assistent accountant/relatiebeheerder op de vestiging in Den Helder. Mijn werk is heel veelzijdig en afwisselend.

Ik stel jaarrekeningen samen, begeleid stagiaires, kijk inboekwerk na, heb veel klantcontact voor overleg of advisering, ook zorg ik voor het inregelen van geautomatiseerde werkprocessen en optimale digitalisering bij de klant. Alles om de klant te ontzorgen.

Kan je iets vertellen over jouw achtergrond en ervaring in deze branche?
Mijn moeder had een eigen administratiekantoor aan huis, tijdens mijn MBO opleiding begon ik bij haar te werken op de zaterdag om wat inboekwerk te doen. Na mijn HBO studie ben ik fulltime bij haar gaan werken. Dit was goed te combineren met het starten van een gezin. Mijn moeder leende zich destijds fulltime uit aan een groot bedrijf waardoor ik het reilen en zeilen van haar onderneming steeds meer overnam. Onze klanten waren voornamelijk eenmanszaken, waarvoor ik het inboekwerk, jaarcijfers en de aangiftes verzorgde. Wij hadden een paar klanten met personeel, waarvoor ik de loonadministratie verzorgde. Ik heb toen ook nog het Praktijkdiploma Loonadministratie behaald. 

In 2017 heb ik het administratiekantoor overgenomen en begon ik vanuit mijn eigen huis te werken. Doordat ik mijn eigen tijd kon indelen, was dit uitstekend te combineren met het gezinsleven. Ik heb veel op school kunnen helpen, van ouderwerkgroep tot luizenmoeder, ik heb bijna alles wel gedaan. Ik vond het leuk om mijn steentje bij te dragen en mijn kinderen op school mee te maken.

Naarmate de kinderen ouder werden en ik ongeveer 20 jaar alleen maar op een administratiekantoor heb gewerkt, wilde ik eigenlijk wel verder groeien in mijn ontwikkeling.

Eind 2021 kwam NBC Eelman & Partners op mijn pad en heb besloten er voor te gaan.

Welke aspecten van je werk vind je het meest interessant en uitdagend?

Het meest interessant vind ik de administratie en jaarrekeningen van grote bedrijven en groepsmaatschappijen. Ook interesseer ik mij graag in hoe deze bedrijven zich ontwikkelen en blijven innoveren.
Er zitten vaak bijzonderheden of bijzondere boekingsgangen in de administratie. Dit maakt het werk heel uitdagend.

Wat maakt volgens jou NBC Eelman & Partners uniek?
Dat wij de klant ontzorgen en denken in oplossingen voor de klant.

Wij willen je graag wat beter leren kennen, wat doe jij zoal in je vrije tijd?
Het liefst ga ik leuke dingen doen met mijn gezin. Maar ook feestjes met vrienden en familie, een tripje naar het buitenland en sporten kijken bij de kinderen doe ik graag. Zelf sporten vind ik ook erg leuk, zo fitness ik en ik loop sinds kort hard. Mijn collega’s hadden mij gemotiveerd om aan de bedrijvenloop van de Halve van Den Helder mee te doen op 14 april, maar ik had nog nooit hardgelopen! In januari mooie hardloopschoenen gekocht en gestart met een schema. Wij hebben een leuke gezellige dag gehad. Op naar de volgende bedrijvenloop!

Is er iets wat je altijd al hebt willen leren of proberen, maar waar je niet aan toe bent gekomen?

Ik zou wel goed willen leren tennissen, dan kan ik samen met mijn dochter een balletje slaan.

 

Wat is een levensquote die met je met ons wilt delen?

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!