Kenmerken

  • Gezelligheid
  • Open
  • Eerlijk
  • Doorzetter
  • Gezin
  • Flexibel
  • Leergierig
  • Creatief

Felien Groenewoud – de Ridder

“Ik haal voldoening uit het creëren en behalen van doelen, voor mij is niet snel iets te gek, we kunnen overal een oplossing voor vinden”.

Leer Felien kennen

Kun je iets over jezelf vertellen en de functie die je vervult bij NBC Eelman & Partners?
Ik ben Felien, ik ben zoals ze dat noemen een échte Texelse, geboren en getogen op Texel. Samen met mijn man woon ik in Oosterend en hebben wij een zoontje, Tony van 1,5 jaar.
In februari 2023 ben ik bij NBC Eelman & Partners aan het werk gegaan. Na mijn zwangerschapsverlof wilde ik iets anders en meer structuur in mijn dagen. Ik ben toen in gesprek gegaan met Sandra en Gaby, dit was zo fijn dat ik snel daarna aan de slag ben gegaan. Meteen merkte dat dit de juiste keuze was. Ik ben gestart op het secretariaat en na een half jaar door gegroeid naar de marketing en communicatie afdeling. Een super leuke uitdaging waar ik nu ook een opleiding voor volg.

Kun je iets vertellen over jouw achtergrond en ervaring in deze branche?
Op de middelbare school wist ik niet zo goed wat ik wilde, ik volgde MAVO en wilde liever niet naar de HAVO. Ik heb toen gekozen om horeca manager/ondernemer te gaan volgen met in het achterhoofd dat ik dan altijd op Texel aan het werk zou kunnen. De opleiding vond ik erg leuk en deze heb ik dan ook met plezier afgerond. Daarna ben ik in de recreatieve sector beland. Na mijn verlof wilde ik graag meer structuur, ik had helemaal geen ervaring in de zakelijke dienstverlening en wist niet wat ik moest verwachten. Ik ben blij met de overstap die ik gemaakt heb.

Welke aspecten van je werk vind je het meest interessant en uitdagend?
Ik krijg veel voldoening van het bedenken en behalen van doelen. Groot of klein, elk doel wat behaald is ben ik trots op, of dit alleen of met het team is maakt niet uit. Er is dan altijd een reden om dit te vieren, dit doen wij graag met een kleine traktatie bij de koffie.

Wat maakt volgens jou NBC Eelman & Partners uniek?
NBC Eelman & Partners is uniek in het teamverband, bij binnenkomst voelt het direct alsof je er al jaren werkt, je wordt meteen opgenomen in het team en ook voor alle uitjes en gezelligheden wordt je gevraagd. Er zijn 2 koffie momenten op de dag waar iedereen die zin heeft gezellig een praatje komt maken, hier leer je je collega’s echt kennen, er wordt dan niet veel over werk gepraat maar gewoon kletspraat, ik hou hier wel van.

Wij willen je graag wat beter leren kennen, wat doe jij zoal in je vrije tijd?
Ik fiets graag met mijn zoontje in de bakfiets rond. We nemen dan een hapje en drankje mee en gaan onderweg lekker ergens zitten, we ontdekken zo steeds weer stukjes van Texel. Op zondag bakdag, ik maak graag taarten, cakes, brood, en nog veel meer. Ik test graag nieuwe recepten, s ’morgens bedenk ik vaak waar ik zin in heb en dan zoek ik een recept op. Dit recept pas ik dan aan naar hoe ik het zou willen, zo heb ik laatst een gluten- en lactosevrije cake gebakken, deze is nog niet zoals ik hem zou willen hebben maar hij stort niet meer in. Onze vriezer puilt uit bijna met alle baksels, tijd om deze maar eens mee te nemen naar de koffiepauze.

Is er iets wat je altijd al hebt willen leren of proberen, maar waar je niet aan toe bent gekomen?

Ik zou heel graag ooit eens in een hospice en/of uitvaartcentrum willen meekijken, de laatste wens van iemand of de nabestaande vervullen lijkt mij heel dankbaar werk. Ik zou dit zelf niet kunnen omdat ik erg emotioneel ben en al bij de Lion King begin te huilen, maar om één dagje mee te kijken in hun werk is wel nog een wens.

Wat is een levensquote die met je met ons wilt delen?

Ook al is je cake ingestort, de smaak kan wel goed zijn!