Na een succesvolle kickoff op Texel nodigen wij u graag uit voor onze eerste Pitch en Info avond van 2015 in Den Helder op maandag 2 maart aanstaande.

Het eerste deel van de avond wordt verzorgd door Ingo Kistenmacher. De banken zijn bezig met het digitaliseren van financieringsaanvragen en dat houdt in dat aanvragen tot € 1.000.000 dit jaar op een andere manier zullen worden behandeld. Ingo zal u inlichten over deze veranderingen en de gevolgen daarvan.

Vervolgens hebben wij Daphne Habets uitgenodigd om een presentatie te geven over crowdfunding. Zij was general manager bij Geldvoorelkaar.nl, het grootste platform in de Eurozone, en is hoofdredacteur van de nieuwssite Crowdfundbeat.nl. Daphne is met recht crowdfunding specialist en heeft recent haar eigen onderneming opgericht. Crowdfunding is een manier van financieren die steeds vaker voorkomt en toch zijn er relatief veel mensen die niet exact weten hoe crowdfunding in zijn werk gaat en voor wie het geschikt is. Daphne gaat het u vertellen!

Tot slot sluiten wij de avond af met een hapje en een drankje. De bedoeling van de Pitch en Info avonden is om een informele open sfeer te creëren waarin wij met elkaar van gedachten kunnen wisselen en sparren. Samenwerken en verbinden is ons motto!

Wij willen u ook graag de mogelijkheid bieden om uw bedrijf (of idee) te pitchen. Dat wil zeggen dat u in maximaal 3 minuten uw bedrijf (of idee) kunt introduceren bij een groep ondernemers met diverse achtergronden. Als u interesse hebt kunt u zich hiervoor aanmelden.

Voor meer informatie en het doorgeven van uw aanwezigheid verwijzen wij u naar communicatie@nbceelman.nl.

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via 0222-314141 en vragen naar Ester Zandstra, Nina Aalberts of uw contactpersoon binnen NBC.