Wij zijn verheugd om bekend te kunnen maken dat Sandra Koning-Nijboer zich vanaf het nieuwe jaar voegt bij het huidige directieteam. Zij zal zich voegen bij Robert Riewald, Melvin Kikkert, Ingo Kistenmacher en Robert Breed.

Sandra (45) is afgestudeerd als accountant (AA) en bedrijfscontroller (QC) en werkt sinds 2012 bij  onze vestiging op Texel. Uitbreiding binnen de directie is een mooie stap verder richting de toekomst. Veranderingen komen steeds sneller op ons af, de markt is in beweging evenals onze klanten. Om continu mee te kunnen bewegen en ons te kunnen focussen op de toekomst is uitbreiding binnen de directie zeer gewenst. Sandra zal haar klantenportefeuille behouden.

Dankzij alle ontwikkelingen van afgelopen jaren kan men bij ons ook terecht voor financiële en fiscale advisering evenals estate planning. Daarnaast bieden wij ook specifieke advisering rondom P&O/HRM, agrarische en juridische vraagstukken. Zo worden wij regelmatig ingeschakeld bij bedrijfsovernames en begeleiden wij ondernemers die een volgende stap willen maken binnen hun familiebedrijf.

In het kader van ons motto Samenwerken en Verbinden maken wij begin 2017 een extra stap richting de toekomst door over te gaan tot volledige ontzorging van alle (administratieve) perikelen en verplichtingen van onze klanten. De omvang van de onderneming speelt daarbij geen rol. Hierover zullen wij u binnenkort nader informeren.

Wilt u kennismaken met de directie dan kunt u hen ook rechtstreeks bereiken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de portfolio’s van Sandra, Robert Riewald, Melvin, Ingo en Robert Breed.