De Belastingdienst biedt een ruime betalingsregeling aan voor belastingschulden waarvoor bijzonder uitstel van betaling is verleend.

Heb je een belastingschuld en heb je daarvoor bijzonder uitstel van betaling aangevraagd aangevraagd in verband met de Coronacrisis? Dan kun je in aanmerking komen voor een ruime betalingsregeling van drie jaar.

Je krijgt de tijd om de belastingschuld af te lossen in de periode van 1 juli 2021 tot 1 juli 2024. Je betaalt 36 maanden lang elke maand een vast bedrag. Als je eerder wilt afbetalen, kan dat ook. De invorderingsrente blijft 0,01% tot en met 31 december 2021.

Let op: dit gaat alleen voor de nu bestaande belastingschulden. Nieuwe belastingschulden moeten wel direct worden voldaan of daar moet een aparte betalingsregeling voor aangevraagd worden (maar dan onder de gebruikelijke regels).

Contact
Zijn er vragen over bovenstaand bericht, neem dan vooral contact met ons op via telefoonnummer 0222-314141 voor onze vestiging op Texel of 0223-612255 voor onze vestiging in Den Helder.