Hierbij nodigen wij je graag uit voor onze volgende Pitch en Info avond op woensdag 1 april. Wij ontvangen je vanaf 19.15 uur op ons kantoor aan de
Drs F. Bijlweg 69A in Den Helder. De presentatie start vervolgens om 19.30 uur.

Programma
Heb je personeel in dienst? Dan is deze avond echt iets voor jou! Weet je bijvoorbeeld precies hoeveel contracten je het personeel mag aanbieden? Of waar je rekening mee moet houden bij het ontslag van een medewerker en hoeveel transitievergoeding hierbij komt kijken? Weet je ook dat je een oproepkracht na één jaar een vast aantal uren moet aanbieden? En ben je op de hoogte van de mogelijkheden om 5% op de WW-premie te besparen?

Onze directeur Ingo Kistenmacher zal deze pitch met als onderwerp de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) voor zijn rekening nemen.

Na afloop van de presentatie is er de gelegenheid om onder het genot van een drankje te sparren met onze adviseurs en te netwerken met mede-ondernemers.

Pitchen
Wij bieden je ook de mogelijkheid om te pitchen. Dat houdt in dat je in maximaal vijf minuten het bedrijf (of een idee) kunt introduceren bij een groep ondernemers met diverse achtergronden. Als je interesse hebt dan kun je je vooraf aanmelden via de hieronder vermelde contactgegevens.

Contact
Voor meer informatie en aanmelden kun je een email sturen naar communicatie@nbceelman.nl. Je kunt ook bellen via telefoonnummer 0222-314141 en vragen naar Gaby Boumans, Jerney Oostra of je contactpersoon binnen NBC.

Wij verwelkomen je graag op woensdag 1 april!

 

Met vriendelijke groet,

Afdeling communicatie
NBC Eelman & Partners