Op zoek naar een alternatieve manier om uw bedrijf of project te financieren? Of benieuwd naar de wijzigingen van financieringsaanvragen die in 2015 bij de meeste grote banken ingevoerd worden? NBC Eelman & Partners organiseert a.s. maandag 16 februari weer een Pitch en Info avond (P&I). Deze editie staat in het teken van financieringen en is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp.

Bij het opstarten van een onderneming of het opzetten van een nieuw project komt nogal wat kijken. Een niet onbelangrijk deel daarvan is de financiering. De afgelopen jaren zijn de regels hieromtrent aangescherpt en mensen zijn op zoek gegaan naar alternatieven. Crowdfunding is hier een goed voorbeeld van. Veranderingen zullen er altijd zijn en daarom heeft NBC haar eerstvolgende Pitch en Info avond in het teken gezet van financieringen.

Tijdens de avond zullen Arno Mulder en Daphne Habets presentaties verzorgen. De heer Mulder, directeur bedrijven bij Rabobank Kop van Noord-Holland, vertelt over het digitaliseren van financieringsaanvragen tot € 1.000.000. Omdat dit vele aanvragen betreft zal hij nader ingaan op deze verandering en de gevolgen daarvan. Vervolgens zal mevrouw Habets de ins en outs van crowdfunding vertellen. Crowdfunding is een manier van financieren die steeds vaker voorkomt en toch zijn er relatief veel mensen die niet exact weten hoe het in zijn werk gaat en voor wie het geschikt is. Daphne Habets was general manager bij Geldvoorelkaar.nl, het grootste platform in de Eurozone, en is hoofdredacteur van de nieuwssite Crowdfundbeat.nl. Zij is met recht crowdfunding specialist en heeft recent haar eigen onderneming opgericht.

De bedoeling van de Pitch en Info avonden van NBC is om een informele open sfeer te creëren waarin met elkaar van gedachten wordt gewisseld en gespard. Samenwerken en verbinden is hierbij het motto!

De bijeenkomt van a.s. maandag 16 februari start om 19.30 uur en zal rond 22.00 uur eindigen. Het vindt plaats op het kantoor van NBC, Keesomlaan 64 in Den Burg. Aanmelden kan via communicatie@nbceelman.nl of 0222-314141.

NBC-PitchenInfo-Ad-Web-v2