[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op maandag 28 september jl. vond alweer onze 6e Pitch en Info avond plaats op kantoor Texel. De presentaties met als onderwerpen  kabinetsplannen 2016 en debiteurenbeheer van respectievelijk onze collega Marco Bezoet de Bie en mr. Ron Verheyen zorgden voor een goede interactie met de aanwezigen.

Ook de pitches van Vivianne Neeteson-Lemkes en Pepijn Lyklema, over hun nieuwe project ‘Kennis en Kunde TX’ , en van Henrik Stiepel over de mogelijkheden voor Google Adwords werden goed ontvangen.

Wilt u in het vervolg ook aanwezig zijn bij onze bijeenkomsten, neem dan contact op met de afdeling communicatie via communicatie@nbceelman.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14130″ img_size=”963×642″ onclick=”link_image”][vc_column_text]Mr Ron Verheyen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14129″ img_size=”990×660″ onclick=”link_image”][vc_column_text]Marco Bezoet de Bie[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]