Op woensdag 8 april jl. hebben wij op Texel een informatieavond georganiseerd voor agrarische klanten, relaties en andere belanghebbenden. Onlangs werden veel suikerbietentelers namelijk aangenaam verrast met een kennisgeving van Royal Cosun, waarin werd medegedeeld dat de telers aanspraak kunnen maken op een uitkering van UB-rechten en uitkering van de waarde van de aandelen die zij vóór 2000 reeds in bezit hadden (BBU).

Tijdens de informatieavond ging onze directeur en fiscalist Ingo Kistenmacher uitgebreid in op alle fiscale en financiele mogelijkheden en gevolgen van de uitkering. Vervolgens was er uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden en met elkaar van gedachten te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

Bij NBC vinden wij het erg belangrijk om onze kennis te delen en in te spelen op de actualiteit. Samenwerken en verbinden is hierbij ons motto. Mocht er, bijvoorbeeld in uw sector of vakgebied, een bepaald (actueel) thema zijn waarover u meer wilt weten dan horen wij dat graag. U kunt in dat geval de afdeling communicatie een bericht sturen of contact opnemen met uw relatiebeheerder. Waar mogelijk organiseren wij een specifieke bijeenkomst of wordt het thema behandeld tijdens een van onze Pitch en Info avonden op Texel of in Den Helder.