Maandag 25 maart a.s. organiseren wij weer een Pitch en Info avond bij ons kantoor aan de Keesomlaan 64 in Den Burg. U bent van harte welkom om de bijeenkomst bij te wonen! Inloop is vanaf 19.30 uur en de eerste presentatie start om 19.50 uur.

Programma
Deze keer zal onze fiscalist Marc van Vugt een presentatie geven met als titel ‘later is al lang begonnen’. Hij bespreekt hierbij wat een oudedagsvoorziening is en gaat in op de vraag hoeveel je nodig hebt om van te leven wanneer je als ondernemer wilt stoppen met werken.

Na de pauze geven Simone Grömminger en Peter Bongaards een uitgebreide pitch over de Texel Academy. Met de oprichting van de Texel Academy (leren-werken-wonen) slaan Texelse horeca ondernemers de handen ineen, om het groeiend personeelstekort op het eiland terug te dringen. De werkgevers willen op deze manier investeren in de arbeidskrachten van de toekomst die het Waddeneiland zo hard nodig heeft. De Texel Academy biedt leerlingen uit het hele land een bijzondere horecaopleiding en bovendien betaalbare woonruimte en een baangarantie.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kunt u mailen naar communicatie@nbceelman.nl. U kunt ook bellen via telefoonnummer 0222-314141 en vragen naar Ester Zandstra, Jerney Oostra of uw contactpersoon binnen NBC. 

Wij verwelkomen u graag tijdens de bijeenkomst!