Over ons

NBC Eelman & Partners is een middelgroot accountantskantoor in Noord-Holland met vestigingen in Den Burg (Texel) en Den Helder. Momenteel werken er binnen onze organisatie ruim 40 medewerkers. Sinds de start in 1972 werken wij als onafhankelijk adviseur in de diverse sectoren en branches van onder andere het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Daarnaast bieden wij speciale diensten aan voor ZZP’ers en freelancers.

De juiste contacten

Omdat wij er al meer dan 40 jaar zijn gevestigd, kennen wij de regio Noord-Holland als geen ander. Wij weten de gemeentelijke wegen te bewandelen, beschikken over de juiste contacten en zijn op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Dat komt uiteraard goed van pas bij onze advieswerkzaamheden.

De wereld van nu

Ondernemen is keihard werken en het vereist in de wereld van vandaag een flexibele instelling. De meest uiteenlopende zaken en ontwikkelingen razen immers in sneltreinvaart voorbij. Of u het nu wilt of niet: voortdurend krijgt u belangrijke keuzes voor uw voeten geworpen. In die hectiek de juiste koers voor uw bedrijf bepalen, laat staan vasthouden?

Altijd een vast aanspreekpunt

NBC Eelman & Partners biedt u de oplossing. Naast accountancydiensten beschikken wij over verschillende specialismen binnen onze eigen organisatie. Belangrijk daarin is uw vaste vertrouwde aanspreekpunt. Een accountant-adviseur die deskundig en betrouwbaar is, kennis heeft van uw branche en een toegevoegde waarde heeft voor uw gehele bedrijfsvoering. Daar waar nodig wordt hij geassisteerd door een brede en deskundige achterban. Adviezen staan zo bij ons niet op zichzelf, maar worden altijd ingepast in uw totale bedrijfsbeleid.

Onze missie

  • Wij geven ondernemers ruimte om zichzelf en hun onderneming verder te ontwikkelen;
  • Wij stimuleren onze medewerkers zichzelf te ontplooien en te excelleren in hun vakgebied;
  • Wij zijn voor ondernemers ‘de spin in het web’ door hen de weg te wijzen in de regelgeving en te coachen in hun ondernemerschap.

Ambitie

Op de markten waarin we opereren willen we een aantrekkelijke sparringpartner voor ondernemers zijn, met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Samenwerken en verbinden

Als klantgerichte organisatie zijn wij u van dienst op een manier die aansluit op uw eigen behoefte. Door onze goede lokale contacten beschikken wij over een hecht netwerk. Samenwerken en verbinden is hierbij ons motto.

Op de ondernemer afgestemde dienstverlening

Niet elke ondernemer heeft behoefte aan deskundigheid op een breed terrein. Een startende ondernemer heeft andere wensen dan een ervaren ondernemer, of de ondernemer die het bedrijf wil overdragen aan de volgende generatie of aan derden. Tot welke branche u ook behoort en hoe groot of klein uw onderneming ook is, onze dienstverlening stemmen we altijd daarop af. Dit betekent dat wij steeds in nauw overleg met u bepalen welke werkzaamheden u zelf kunt verrichten en welke wij uitvoeren. Kortom: een praktische benadering waardoor de kosten en baten in de juiste verhouding blijven staan.

Sparringpartner

Het is ons doel u zo zorgeloos mogelijk uw bedrijf te laten runnen. Als uw sparringpartner en bondgenoot bezorgen wij u rust, zekerheid, overzicht en het vertrouwen dat uw zaken tot in detail zijn geregeld. Met welke ondernemerskwesties u ook in aanraking komt: wij staan altijd voor u klaar.

Mooie woorden, inderdaad, die wij graag voor u in daden omzetten. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Om bij te blijven is een sterk netwerk essentieel. Naast goede contacten met freelancers, collega-dienstverleners en -adviseurs, werken we daarom ook nauw samen met grote, specialistische organisaties die al die verschillende takken van sport van a tot z beheersen.

NBC Eelman & Partners is aangesloten bij:

  • De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) bevordert en bewaakt de kwaliteit van onze beroepsuitoefening.
  • SRA is een netwerk van MKB-accountantskantoren in Nederland die haar leden toetst op de kwaliteit en professionaliteit van hun dienstverlening.
  • Het Register Belastingadviseurs (RB) is de beroepsorganisatie van en voor belastingadviseurs.
  • NBC Nederland is een landelijke organisatie van accountantskantoren die regelmatig overleg voert met collega-kantoren op verschillende vaktechnische terreinen.

Deze lidmaatschappen verzekeren u ervan dat de kwaliteit bij NBC Eelman & Partners is gewaarborgd, ook op de lange termijn.