Mijn naam is Rick Hartland en ik ben per 1 april gestart als adviseur bij NBC Eelman & Partners. Ik ben woonachtig in Den Helder, maar ik kom door mijn vorige baan bij de Rabobank al jaren op Texel.

Bij de Rabobank heb ik ervaring opgedaan als accountmanager met de verantwoordelijkheid van het beheer van een eigen zakelijke klantenportefeuille. Een belangrijk deel van mijn werkzaamheden bestond uit het adviseren van ondernemers en hen onder andere te begeleiden bij het invullen van een financieringsbehoefte.

Jaarrekeningen, fiscale zaken, bedrijfsstructuren en andere zaken die komen kijken bij het exploiteren van een onderneming zijn mij dan ook niet vreemd. Eerder zat ik aan de beoordelingskant en nu mag ik daar aan de spreekwoordelijke andere kant van de tekentafel invulling aan geven.

Mijn interesse beperkt zich niet tot alleen de cijfers, maar ook naar de onderneming en de persoon die daarachter zit. Wat speelt er in de branche of in het leven van deze ondernemers en hoe kan daar een goede invulling aan worden gegeven zodat de juiste keuzes worden gemaakt. Een goede en prettige samenwerking is daarbij voor mij belangrijk zodat je samen vooruit komt.